Przygotowanie dań,
Dbałość o jakość przygotowywanych potraw,
Przestrzeganie standardów jakościowych przygotowywanych potraw,
Przestrzeganie zasad higieny, dobrej praktyki produkcyjnej i zasad HACCP.
Praca zmianowa, praca w weekendy, święta, praca w nocy
Forma zatrudnienia: umowa zlecenie, później umowa o pracę.
Wynagrodzenie na powyższe stanowiska są warunkowe od doświadczenie.
Na umowie zlecenia początkowo 30,50 zł brutto za godzinę, później 31,50.
Dodatkowe wynagrodzenie za pracę w nocy przy umowie zlecenia.
Zniżki do stref hotelowych.
Pakiet medyczny współfinansowany przez pracodawcę.
Obiady pracownicze finansowane przez pracodawcę.
Premia frekwencyjna.
Bony i dodatki świąteczne.
StPr/25/0413
data rozpoczęcia pracy od 01.05.2025
wynagrodzenie od od 30,50 PLN