Bar Wypasiony Hamburger na stałe zagościł na mapie Pabianic. Przy ulicy Południowej 17 (przy Dużym Rynku) serwują wypasione hamburgery! Takie jak kiedyś mogliśmy jadać z budek przy SDH-u.
Wypasiony Hamburger serwuje również hot dogi, frytki belgijskie z różnego rodzaju dodatkami kiełbasą z cebulką lub pieczarkami z serem lub z boczkiem i cebulką. Dostępne są również zestawy.
- Wraz z nadejściem wiosny specjalnie dla naszych klientów przygotowaliśmy grillowe weekendy.- mówi właściciel.
Od piątku do niedzieli będą serwowane dania z grilla m. in. kiełbaska, szaszłyki, karczek i zapiekane ziemniaki z twarożkiem.
W najbliższy grillowy weekend pieczone ziemniaczki z twarożkiem będą serwowane całkowicie za darmo do każdego złożonego zamówienia.
Dla wielu z nas, grillowanie to nie tylko sposób przygotowania jedzenia, to prawdziwa sztuka, która łączy smak, aromat i atmosferę spotkania na świeżym powietrzu. Zachęcamy do wspólnie spędzenia czasu przy grillu w Wypasionym Hamburgerze.
- Niczego nie udajemy, pracujemy na świeżych produktach, klient sam decyduje jakie dodatki mają znaleźć się w hamburgerze - mówi właściciel.
Na swoim Fb Wypasiony Hamburger wstawia filmik jak przygotowywane są hot- dogi. Filmik cieszy się olbrzymią popularnością, możesz obejrzeć go tutaj.
Wypasiony Hamburger zaprasza do siebie na ulicę Południową 17 na Dużym Rynku
od wtorku do czwartku w godzinach 12:00 – 22:00,
w piątki i soboty od 12:00- 01:00, a w niedzielę 12:00-20:00.
Zamówienia można składać telefonicznie pod numerem 534 667 555 z możliwością dowozu na terenie miasta.
Więcej informacji na temat Wypasionego Hamburgera znajdziesz na ich profilu Fb.
0 0
Hamburgery i hot dogi bardzo dobre, tylko koniecznie muszą być z kiszoną kapuchą - tak jak kiedyś
0 0
...kooooniec świata... buły hamburgera w życiu w pysku nie miałem a tu czytam, że kiedyś podawano z kiszoną kapuchą! Tooo tylko bułę wywalić, położyć to na talerz + kartofelek okraszony szperką iii byłbym skłonny. Oczywiście jeśli burger jest z wołka a nie z wieprzka. Ten ostatni to kotlet mielony...
0 0
Generalnie bardzo pilnuję się z jedzeniem dlatego zamawiam pudełka z kateringu premium. Ale jak jeden posiłek z cud i miód sobie odpuszczę na rzecz grilla to się może nic nie stanie. Grill w sezonie to jak obowiązek
0 0
melaniaj... wyglądasz na dostatniego, zamawiając pudełeczka. Odsok zawsze jest wskazany, aaa gril obowiązkowo, ale u mnie na działce - obowiązkowy. W tym sezonie - początek czerwca. Z grilowanymi warzywkami, z wieloletnim zakazem karkówki, ale do warzywek grilowana- "pięciominutowa" polędwica - zawsze. Może być wieprzkowa, wołowa - oj... kosztuje.... Uda kurczaków - ok - tanie jak barszcz.. przyprawy też...
Buły - precz, pieczywka też...