W tym roku kucharze z restauracji biorących udział w festiwalu przygotują popisowy zestaw degustacyjny, składający się z przystawki i dania głównego. Klienci zapłacą za to 29 złotych.
Głosowanie na najlepszych będzie tradycyjne - na formularzach konkursowych. Ocenimy cztery kategorie: walory smakowe dania, aranżację talerza, jakość serwisu, atmosferę w lokalu. Ocenę będziemy wystawiać w skali 1 - 5.
Festiwal Smaki Pabianic rozpocznie się 15 listopada i potrwa do 18 listopada (do 16.00).
Organizatorzy jeszcze kompletują listę restauracji. Wkrótce poznamy lokale, które dołączą do festiwalu. Wydarzenie na bieżąco można śledzić TUTAJ.
Podczas pierwszej edycji festiwalu, przez 4 dni pabianickie lokale odwiedziło ponad 2.000 klientów. Zobacz CO w zeszłym roku serwowały restauracje.
Które dania w poprzedniej edycji Wam najbardziej smakowały?
Komentarze do artykułu: Przed nami festiwal Smaki Pabianic
Nasi internauci napisali 0 komentarzy